Klarstein falra szerelhető légtisztító

Közel 100%-os hatékonyság: a Klarstein légtisztító 99,99% hatékonysággal szűri a szálló port és a füstöt

Elegáns és intelligens: a 3 funkcióval ellátott (alvó, standard és gyors) készülék távirányítóval működtethető, ráadásul a mellékelt fali konzolnak köszönhetően rendkívül helytakarékos is

Csendes, alacsony energiafogyasztású: a kevesebb mint 50dB zajértékkel bíró készülék  9W-ot fogyaszd, ami egy átlagos energiafogyasztású LED-izzóénak felel meg.

79 847 Ft

Leírás

A német csoda

Napjainkban az idő nagy részét beltérben töltjük- sajnos azonban ennek a levegőnek a minősége  gyakran nem a legjobb. Kellemetlen szagok, házi por, allergének … Ez csak néhány tényező, amivel számolni kell. Az új Klarstein légtisztító nem csak tisztábbá teszi a levegőt, de rendkívül hasznos extra funkciókkal is el van látva: automatikusan érzékeli a levegő minőségét, ráadásul nemcsak érintőképernyővel, hanem  távirányítóval is kezelhető, így rendkívül könnyű a használata.

Ez a légtisztító nagyon hatékony szűrőrendszert alkalmaz, amely mindig a szennyeződés típusának megfelelően működik. Az elsődleges tisztítás, a nano-gél, a HEPA, az aktív szén és hideg katalizátor szűrők eltávolítják a szennyeződéseket, a baktériumokat, a gombaspórákat, semlegesíti a szagokat és a káros gázokat. Az UV lámpa sterilizálja a helyiség levegőjét, az ionizáló funkció eltávolítja a port és csökkenti a statikus elektromosságot.

Ez a készülék három sebességgel áll rendelkezésünkre: erősen szennyezett levegő esetén a legerősebb mód ajánlott, alacsony terhelés vagy éjszakai használat esetén pedig az alvó üzemmódot javasoljuk. Alvó üzemmód választásakor a ventilátor a leglassabb sebességgel halad, és csendesen jár, ráadásul automatikusan kikapcsolja a háttérvilágítást.

A német minőségű Klarstein légtisztító letisztult megjelenésének köszönhetően vizuálisan is vonzó, a mellékelt konzollal pedig könnyen felszerelheted a falra, ezzel helyet spórolva.

A csomag tartalma:

  • 1x légtisztító
  • 1x távirányító
  • 1x tápkábel
  • 1x fali konzol

Műszaki adatok

Gyártó: Klarstein

Energiaellátás: Elektromos

Fogyasztás: 9W

Telepítés: Hordozható, falra szerelhető

Zaj: ≤45dB

Ajánlott alkalmazási terület: 40-50m2

Feszültség (V): 220 V ~ 50 Hz

Szín: fehér

Garancia: 3év

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Klarstein falra szerelhető légtisztító” értékelése elsőként

Ingyenes házhoszállítás

20 000 Ft feletti megrendelés esetén, csomagodat ingyen szállítjuk ki Neked!

Teljeskörű garancia

Termékeinkre 1-3 év garanciát vállalunk, a gyártói garanciának megfelelően!

Online fizetési lehetőség

Nálunk kényelmesen online is kifizetheti a megrendelt termékek vételárát!

preloader