UVC

11 000 Ft

A 4 az 1-ben légtisztító tökéletes választás allergiás betegek számára. A szénszűrő csökkenti a háziállatok jellegzetes szagát, a cigarettaszagot és főzés során keletkezett szagokat.

A 4 az 1-ben légtisztító tökéletes választás allergiás betegek számára. A HEPA szűrővel 99,97% -os, 0,3 mikron méretű port és allergéneket kiszűri. Több, mint egy szűrő, az UV-C fény megöli a baktériumokat, míg a szénszűrő a szagokat semlegesíti. A 28 cm magas könnyű készülék ideális a legfeljebb 167 négyzetméteres helyiségekben. A könnyen kezelhető digitális kijelzőpanel UV-C vezérlést, szűrőcsere jelzőt és időzítőt (legfeljebb 8 óra) tartalmaz. Az 5 sebesség biztosítja a nagy sebességű vezérlést az ultra-csendes alvó üzemmódba. Az Elite kollekció mind a formát, mind a megfelelő funkciót biztosítja, hogy kiváló légtisztító rendszert biztosítson. Az egyszerű, stílusos design minden otthoni környezetben jól néz ki.

–A HEPA Filter 99,97% -át kiszűri az olyan kicsi részecskéket, mint a 0,3 mikron méretű háztartási por, a háziállat haja, a penész spórái és a növényporok.
–A szén szűrő csökkenti a háziállatok szokásos szagát, a cigarettaszagot és főzés során keletkezett szagokat.
– Az opcionális UV-C fénytechnológia titán-dioxiddal működik, hogy megölje a levegőben levő baktériumokat, vírusokat, baktériumokat és penész spórákat. Carb-megfelelő.
– AHAM VERIFIED és ENERGY STAR CERTIFIED: 72 cm-es 5 sebességes digitális torony legjobban 167 négyzetméteres helyiségekben használható. Minél magasabb a CADR, annál gyorsabb a szűrő a levegő. CADR por (114), pollen (127) és füst (108).
– Szűrő csere emlékeztető: A termék használatától függően 6-8 hónaponként csak egy szűrőt kell kicserélni; A csere szűrő C szűrő (FLT5000 modell). A szűrő élettartamának meghosszabbítása érdekében 4 szénatomos szűrő is rendelkezésre áll (FLT28CB4 modell). FONTOS: Használjon eredeti Guardian Technologies pótalkatrészeket a termék teljesítményének fenntartásához. 5 éves korlátozott gyártói garancia.