LED-es Woods párásító

9 900 Ft

Alacsony fogyasztású illóolajas párásító. Kompakt és elegáns design.

Ha illóolaj párásítót keres, most megtalálta. Termékünk tökéletes. A Mini Ultrasonic Humidifier különböző illatban párásít, LED színváltozással, függetlenül attól, hogy hol van, mert a palackban lévő vízből dolgozik. Csatlakoztassa az USB hálózati adaptert, hogy elindulhasson a páraszórás.

Jellemzői:
Szín: ahogy a képen látható,
Anyag: fa, műanyag
Átmérő: 10 cm
Magasság: 9,5 cm
A kábel hossza: 95 cm
Energiafogyasztás: <3 watt
A víz mennyisége: 130 ml

Használat:

  1. A párásítóhoz először helyezze el a rugót a törzs alsó részébe, és helyezze fölé a pamut abszorbensét a törzsbe, ha ez kész, akkor a gép telepítve van.
  2. Helyezze be a kábeles tápegység USB-csatlakozóját az adapterbe, és dugja be a konnektorba. A készülék hibernált üzemmódban van.
  3. Töltse meg a megfelelő vízzel, és finoman nyomja meg a start gombot, a fénygyűrű a színátmenetben marad, a gép ezután bekapcsolódik, és a második alsó érintőképernyő ki van kapcsolva, hogy kikapcsolja a lámpákat, a harmadik alkalommal, amikor a kulcs kikapcsol.
  4.  Az új gépet vagy gépeket, amelyeket nem használnak hosszú távon, a felhasználás előtt 30 másodpercig vízzel töltve állni kell hagyni, hogy a pamut abszorbens legyen, majd kapcsolja be

Csomagolt tartalmazza:

  • 1 x Párásító
  • 1 x felhasználói kézikönyv
  • 1 x USB-kábel (nem tartozék a többi eszközhöz)