Levoit – BabyAir

63 700 Ft

A levegőben lévő baktériumokat semlegesítheti, továbbá jót tesz a beltéri növényeknek, a fa padlónak és bútoroknak. Csendes, ezért nyugodtan tud mellette aludni.

A víztartály nyílása
A 7,6 cm széles nyílást kifejezetten úgy tervezték, hogy könnyen tisztítható legyen a tisztító kendővel a tartály belső fala. Töltse fel a tartályt anélkül, hogy a víz kijönne

Gyakorlati fogantyú
A víztartály erős fogantyúja azt jelenti, hogy a tartályt az aljánál vagy oldalánál nem kell tovább fogni: praktikus és elegáns párásító.

Gyorsgombbal
Könnyebb működés: Egy gombnyomással 3 pára szint között válthat, és bekapcsolhatja az éjszakai fényt.

Biztonságos autó leállítás
Csendes működés és gyenge éjszakai fény teszi ezt a párásítót tökéletessé lefekvés előtt. További biztonság érdekében az automatikus kikapcsolás akkor következik be, amikor a vízszint alacsony.

A levegő minőségének javítása
A levegőben lévő baktériumokat semlegesítheti, és megakadályozhatja a köhögést és a megfázást az Ön életterében több nedvességgel.

Nyugodt száraz időjárási tünetek
A száraz levegő száraz, viszkető bőrt és irritált szemeket okozhat. Az otthoni vagy irodai hidratálással enyhítse ezeket a tüneteket.

Nyugodt alvás
Ezzel a csendes párásítóval enyhítheti a száraz orrjáratokat, amelyek megakadályozzák, hogy elaludjon és kellemes álmai legyenek.

háztartási segítők
A Levoit szoba párásítója nemcsak az Ön és családja számára előnyös, hanem a beltéri növények és a fa padló és a bútorok számára is.

Cikk súly 2,09 kg
A termék méretei 18 x 13 x 33 cm
űrtartalom 4,5 liter
modern stílusban
Teljesítmény AC
Watt 30 watt
A csomagok száma 1
Switch típusú eldobható
Kijelző típusa Érintőképernyős