HomeCleaner2000

45 750 Ft

Elpusztítja a baktériumokat, semlegesíti a kellemetlen szagokat, allergéneket az otthonából. Környezetbarát, kifinomult, minimalista kialakítás.

Jellemzők:

* Élvezze a HEalthyCChudegoAIr-t: A levegőtisztító egyszerű és biztonságos módja annak, hogy elpusztítsa a baktériumokat, semlegesítse a kellemetlen szagokat, allergéneket és otthonából, valamint az irodájából stb. Szüntesse meg a levegő szennyeze érezze magát frissen, és élvezze a friss levegő belégzését.

* Fejlett HEPA szűrő technológia: HEPA szűrő, teljes légtisztító, HEPA szűrő és aktív szénszerkezet. 3 millió negatív oxigén ion koncentrációját eredményezi, 99,97 százalékos PM2,5, formaldehid, baktériumok, pollen, füst, penész spórák, por, szagok és kedvtelésből tartott öblök eltávolítása. Tisztítja a levegőt és javítja az egészséget. Tökéletes azoknak, akik allergiában szenvednek, jól alkalmazható orr-dyspnea, köhögés, tüsszentés, asztma stb.

* Kifinomult megjelenés: Speciális anyagok, környezetbarát, kifinomult minimális kialakítás: az ABS és a PC korszerű anyagok kopása ellenállóbb és praktikusabb; 100% ózonmentes, nem bocsát ki UV-t vagy ionokat, amelyek mérhető mennyiségű ózont termelnek, nem tartalmaznak káros levegőszennyező anyagokat.

* Csendes működés: Suttogó csendes ventilátor-technológiai rendszerrel rendelkezik, amely a levegőt a csend közelében mozog.

* Gyors és egyszerű kezelés: Egygombos kapcsoló azonnali működéshez. Kapcsolja be és ki az ujját. Finom LED-es lámpákkal felszereltek a tökéletes légkör megteremtéséhez.

* Hordozható és kompakt: A kompakt méret körülbelül 10 köbméter. Ideális megoldás kis területek és helyiségek levegőjének megtisztítására például stúdió, hálószoba, irodai asztal, hálószoba, konyha, kisállat szoba. A tökéletes ajándék ötlet.

Műszaki adatok:

Feszültség: DC12 V

Anyag: ABS

Névleges feszültség / frekvencia: 100 ~ 240V / 50Hz ~ 60Hz.

Sebességváltó: kétfokozatú vezérlés

Tápegység: 4 W

Levegő: 50 m3 / h

CADR (szilárd részecskék): 30m3 / h.

Alkalmazási terület: <12m2.

Zajszint: <38 db

Negatív ionok mennyisége: 3×106 db / cm3.

Termék mérete: 16 * 16 * 29 cm.

Nettó súly: 1,2 kg

A csomag tartalma:

  • 1 db légtisztító.
  • 1 db adatkábel.
  • 1 darab használati utasítás