Air-light

33 900 Ft

Erősíti az immunrendszert, javítja a légzést, megtisztítja a kellemetlen szagoktól az otthonunkat.

Ezt a terméket úgy tervezték, hogy levegőtisztító és aroma diffúzort kombináljon otthon, lakásban és irodában. Úgy működik, hogy negatív ionokat képez a beltéri levegő minőségének tisztítására, vagy ózonnal dolgozik a baktériumok és vírusok sterilizálására a levegőben. A negatív ion káros pozitív ionokkal küzd, és javítja a légzést, erősíti az immunrendszert. Az ózon a baktériumok, vírusok, szagok és a mikroorganizmusok semlegesítésére szolgál. Megsemmisíti a káros anyagokat és a baktériumokat.

Jellemzők:
Ezt a levegőtisztítót beltéri levegőre tervezték, a plazmaionokkal és az ózonnal mind a legújabb, mind a levegőtisztítással kapcsolatos technológiákkal.
Plazma funkció: Különleges nagynyomású kisülésekkel nagy mennyiségű negatív iont (plazmaion) küld a levegőbe.
A növényvédőszer-maradékok bomlása okozta szagok vagy a gyümölcsökből és zöldségekből, műtrágyákból, vegyületekből áradó szagok sterilizálására szolgál

Az UV, a plazmaionoknál nagyobb sterilizálási képessége révén a káros és mérgező levegő anyagok pl: a füst eltávolítására is alkalmas.
Környezetbarát. Alacsony energiafogyasztás, nem hoz létre felszín közeli UV sugárzást.

Leírás:

Szín: ezüstszürke
Modell: GL-3190
Feszültség: 220V, 50Hz
Teljesítmény: 16W
Plazma kimenet: 6×10 000 000 mg / cm3
Ózon kibocsátás: 400 mg / óra
Alkalmazás: nappali, hálószoba, privát gyakorlat, óvoda, óvoda, iskola, edzőterem, ápolási otthon, szállodai és konferenciaterem stb.
Méret: kb. 36 x 25 x 8 cm / 14,17 x 9,84 x 3,15 hüvelyk
Csomag súlya: kb. 2,4 kg

Csomag tartalma:
1 x légtisztító
2 x levegőztetés
2 x ózoncső
1 x Távirányító
1 x Felhasználói kézikönyv