Air Led aromaterápia

7 700 Ft

Ezzel a párásítóval kellemes lesz az éjszakád és újból élvezheted az illatos levegőt és az egészséges életet. Ultra-csendes, hordozható ultrahangos párásító színváltó LED fénnyel.

Csomag tartalma:
1 x LED párásító
1 x USB kábel
1 x Pamut mag
1 x Felhasználói kézikönyv

Leírás:
Gyakran ingerlékeny vagy nem tud aludni? Ha az egyszerű jóga jóga vagy a zene sem engedte ellazítani a testet és az elmét. Ne aggódj, ezek a problémák megszűnnek, ha a párásítót használod, élvezheted az illatos levegőt és az egészséges életet.

Jellemzők:
– Pihenés, frissítés, helyreállítás
Fáradt minden nap? Az előnyök közé tartozik a fáradtság csökkentése az álmatlanság enyhítése a mentális stressz csökkentése. Itt az ideje, hogy pihentető legyen az alvás , és energikus a reggel.

– A bőr megmentése
Az ultra-csendes, hordozható ultrahangos párásító megtartja az élő helyet tiszta és megfelelően hidratált állapotban. Ne hagyja, hogy a száraz levegő kiszárítsa a bőrt és ennek következtében az influenza / baktériumok tönkretegyék a napodat. Könnyű megvédeni magát és szeretteit, különösen a 130mL-es vízkapacitással rendelkező készülék legfeljebb 5 órás használatával. Az automatikus kikapcsolási funkció kikapcsolja a készüléket, amikor elfogy a víz, így magára hagyhatja azt, ameddig csak akarja.

– Minden dekoráció és helyszín esetében
A különböző színváltó LED-ek lehetővé teszik, hogy az illóolaj-diffúzor bármilyen helyiségbe illeszkedjen. Nézze meg a hipnotizáló kijelzőt, állítsa be egy színre, vagy teljesen kikapcsolja. Tartsa az egyiket a hálószobában egy jobb éjszakai alvásért, az egyiket a nappaliban a család számára, majd az egyiket az irodában, hogy nyugtatóan helyreállítsa a munkát.

Műszaki adatok:
Feszültség: DC 5V
Teljesítmény: 3W
Anyag: ABS + PP
Idő beállítása: 2-8 óra
Tartály kapacitása: 130ML
Alkalmazás Beltéri terület: kb. 31 ~ 40㎡
Zaj: <36dB
Méret: 147 * 100mm
Súly: 220g

Jegyzet:
1.Kérjük, hogy a manuális mérés miatt 1-2 cm-es hibákat engedjünk meg.
2.A különböző monitorok közötti különbség miatt a képek nem tükrözik az elem tényleges színét.