Ozon

45 000 Ft 39 000 Ft

Levegőt tisztít és illatosít otthon, lakásban és irodában. Javítja a légzést, erősíti az immunrendszert.

Ezt a terméket úgy tervezték, hogy levegőt tisztítson és illatosítson otthon, lakásban és irodában. Úgy működik, hogy negatív ionokat képez a beltéri levegő minőségének tisztítására, vagy ózonnal dolgozik a baktériumok és vírusok sterilizálására a levegőben. A negatív ion káros pozitív ionokat semlegesít, így javítja a légzést, erősíti az immunrendszert. Az ózon a baktériumok, vírusok, szagok és a mikroorganizmusok semlegesítésére szolgál, hiszen megsemmisíti a káros anyagokat és a baktériumokat. Ez a légtisztító az illatosítóként is működik.

Jellemzők:
Ezt a légtisztítót beltéri helyiségek levegőjének tisztítására találták ki,  plazmaionokkal és az ózonnal mind a legújabb levegőtisztítással kapcsolatos technológiákkal.
Plazma funkció: Különleges nagynyomású kisülésekkel nagy mennyiségű negatív iont (plazmaion) juttat a levegőbe.
A növényvédőszer-maradékok bomlása gyümölcsökben és zöldségekben, vegyi műtrágyákban és baromfihormonokban, vegyületekben stb .; napi szükségletek, étkészlet fertőtlenítése; élelmiszer-megőrzés; sterilizálás és szagtalanítás.
Az UV, a plazmaionoknál nagyobb sterilizálási képesség a káros és mérgező levegő lebomlására és a füst, szag és szag hatékony eltávolítására is alkalmas.
Környezetvédelem. Nem hoz létre UV, alacsony energiafogyasztást és sok energiamegtakarítást.

Leírás:

Állapot: 100% új
Szín: ezüstszürke
Modell: GL-3190
Feszültség: 220V, 50Hz
Teljesítmény: 16W
Plazma kimenet: 6×10 000 000 mg / cm3
Ózon kibocsátás: 400 mg / óra
Alkalmazás: nappali, hálószoba, privát gyakorlat, óvoda, óvoda, iskola, edzőterem, ápolási otthon, szállodai és konferenciaterem stb.
Méret: kb. 36 x 25 x 8 cm / 14,17 x 9,84 x 3,15 hüvelyk
Csomag súlya: kb. 2,4 kg

Csomag tartalma:

1 x légtisztító
2 x levegőztetés
2 x ózoncső
1 x Távirányító
1 x Felhasználói kézikönyv